Purpose


”Jeg ønsker at hjælpe mennesker udleve deres fulde potentiale- måske ved først at erkende og acceptere egne begrænsninger” – Ida Mailund

Jeg vil gerne vide, hvem du er og sammen med dig finde vejen  derhen, hvor du gerne vil være. Mit mål er at højne din livskvalitet privat såvel som arbejdsmæssigt.
Jeg er:
Ambitiøs: Jeg er passioneret omkring mit arbejde og er ambitiøs på dine vegne. Det er vigtigt for mig, at jeg fanger dig, der hvor du er og hjælper dig på rette vej. Jeg gør, hvad jeg kan og engagerer mig i processen og relationen med dig.

Ida_1_smallMultifacetteret:
Jeg har en åben tilgang og forsøger at ramme alle facetter, så ingen føler, at de bliver sat i bås, da udfordringer kan ses fra forskellige perspektiver. Jeg ønsker, at du føler dig set og forstået – at du føler, at der er forskellige muligheder for dig, og der er handlekraft bag samværet med mig.
Transparent: Det er vigtigt for mig, at jeg er åben og ærlig. At jeg forklarer på uindpakket vis, så du kan forholde dig til virkeligheden. Det er vigtigt, at du føler dig i trygge hænder,- specielt når jeg muligvis ikke er enig:-).