Purpose


”Jeg tror på at mange går rundt med et uudnyttet potentiale, jeg ønsker at hjælpe de personer udleve deres fulde potentiale- måske ved egentlig først at erkende og acceptere ens begrænsninger” – Ida Mailund

Jeg vil gerne vide hvem du er, lære dig at kende og få dig derhen hvor du gerne vil være. Mit mål er at frigive dine individuelle ressourcer så du kan få et mere balanceret og oprigtigt liv, og får højnet din livskvalitet privat så vel som arbejdsmæssigt.
Jeg er:
Ambitiøs: Jeg er passioneret omkring mit arbejde og er ambitiøs på dine vegne. Det er vigtigt for mig, at jeg fanger dig der hvor du er, og hjælper dig på rette vej. Jeg gør hvad jeg kan, og engagerer mig i processen og relationen med dig.

Ida_1_smallMultifacetteret:
Jeg har en åben tilgang og forsøger at ramme alle facetter, så ingen føler, at de bliver sat i bås, da udfordringer kan ses fra forskellige perspektiver. Jeg ønsker, at du føler dig set og forstået – at du føler, at der er forskellige muligheder for dig, og der er handlekraft bag ved de ord, som jeg siger.
Transparent: Det er vigtigt for mig, at jeg er åben og ærlig. At jeg forklarer på uindpakket vis, så du kan forholde dig til virkeligheden. Det er vigtigt at du føler dig i trygge hænder og kan stole på mig.