Ydelser


Udredninger, rådgivning og coaching

Sommetider støder vi ind i udfordringer. Nogle gange er det uforudset og andre gange kan det handle om noget, vi før har oplevet, men ikke har fået gjort noget ved. Jeg ønsker at hjælpe dig med at få undersøgt om dit fokus er det rigtige sted. Hjælpe dig med at lave varige forandringer, hvis det er det, du har behov for.
Privatperson
Synes du, at du falder i de samme adfærdsmønstre igen og igen, og dermed samme problematikker, selvom du gør alt, hvad du kan for at ændre på det? Jeg udfører professionelle individuelle psykologiske udredninger ved brug af en række værktøjer, som kan afdække dine sårbarheder og jeg hjælper dig styrke dem.

pexels-photo (1)


Erhverv
Er I i tvivl om Jeres assessment af potentielle nye medarbejdere? Udviklingspotentiale hos grupper eller enkeltpersoner kan være særligt givende at have i fokus som virksomhed, blandt andet fordi det giver efterta
nke om man har de rigtige medarbejdere og hvilke der måske skal udvikles. Jeg bruger HOGAN- Assessment Systemet til at vurdere netop dette – det er en personlighedstest som bruges i erhvervsmæssige sammenhænge, som kan bruges på enkelt individer eller i gruppesammenhænge.